rss-ikon
Att investera

Det är enkelt att investera i Save Earth Fund och Du kan köpa och sälja fondandelar varje bankdag. Antingen går Du till din bank och uppger Save Earth Funds så kallade ISIN-kod* som är LU0354788688 för den så kallade retail-klassen som inte har något minsta investeringsbelopp. För den institutionella andelsklassen är ISIN-koden LU0354788506.

Du som är kund hos Swedbank , Danske Bank, Handelsbanken, Avanza, Nordnet, Nordea, Aktieinvest.se, och Fondmarknaden (under CB Fonder Lux) kan också teckna andelar i Save Earth Fund via deras respektive fondtorg.

Save Earth Fund är även finns tillgänglig via PPM. Fonden hittas under kategorin Miljö- och etiska fonder. Fondnummer i PPM är 639690. För mer information om PPM, besök www.pensionsmyndigheten.se

Eventuella frågor kan besvaras på telefon 08-566 133 10 alternativt e-post Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Avseende investering i Save Earth Fund, be Din bank/fondkommissionär att fylla i Subscription Form (pdf), och som de ska faxa ned till SEB i Luxembourg.

 

*Alla fonder noterade på värdepapperscentralen har sitt eget identifikationsnummer. Detta kallas för ISIN-kod och består dels av en landskod på två bokstäver, dels av en sifferkod på 10 siffror.

Dela länk: Dela länk: Facebook Twitter Linked In
 

Miljöfonden i korthet

Save Earth Fund investerar i förnybar energi, miljöteknik och vattenhantering genom köp av aktivt förvaltade fonder, börshandlade fonder och aktier. Fonden är den enda i sitt slag i Sverige. Vår målsättning är att fonden skall ge en avkastning som överstiger världsindex, till en lägre risk. Förvaltningsavgiften är 1%. Daglig handel. Inget minimibelopp. Ansvariga förvaltare är Carl Bernadotte, Marcus Grimfors och Alexander Jansson. Läs mer om våra förvaltare här.

© 2010 Save Earth Fund / CB Fonder           Nybrokajen 7, SE-111 48 Stockholm           +46 (0)8 566 133 10           info@saveearthfund.com